Tothenam maçına göre karar vereceğiz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Totenham maçındaki taraftarın ilgisine bakarak Galatasaray maçını nerede oynayacaklarına karar vereceklerini söyledi.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının ardından Konya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fikret Orman Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderliği için Tothenam ile oynayacaklarını hatırlatarak bu maçtaki taraftar ilgisine bakarak Galatasaray maçını nerede oynayacaklarına karar vereceklerini söyledi.

Taraftarlara Trabzonspor maçındaki ilgiden dolayı teşekkür eden Orman, sözlerini şöyle sürdürdü;

'Çok temiz duygularla bizim arkamızda olan taraftarımıza yönetim ve camiamız adına teşekkür ederim. Çok güzel bir gün geçirdik yalnız ligin daha çok başı, daha devre arası bile gelmedi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok büyük zorluklarla geliyoruz, her maçımızı deplasmanda oynayarak geliyoruz. Bu kadar iyi oynayan takıma da hocama da teşekkür ederim. Beşiktaş'ın kulüp başkanı ben olsam da çeşitli organları var; teknik direktörü var, yönetim kurulu var. İyi niyet olarak Galatasaray maçını Konya'da oynamayı ben de istiyorum. Yalnız bunu kendi aramızda bir değerlendirmemiz lazım. Aynı zamanda bu Perşembe günü Tothenam ile İstanbul'da grup liderliği için oynayacağımız bir maç var. Oradaki taraftar ilgisini de görmek istiyorum, ona göre karar vereceğiz. Anadolu Beşiktaş'a hasret ve taraftarımızdan pozitif bir enerji alıyoruz. Ben Konya'daki maç ile ilgili ilk gün full oynayacağımızı söylemiştim.'