Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor'da teknik direktör arayışları devam ederken, yönetimin öncelikli tercihinin takımı ikinci yarıya hazırlayan Ercan Kahyaoğlu olduğu öğrenildi.


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Arayışlar sürerken, gözler Tokatspor maçında 3 puana ulaşan ve takımın ilk yarıyı düşme hattının üzerinde tamamlamasını sağlayan Ercan Kahyaoğlu'na çevrildi. Ekibiyle birlikte takımı ikinci yarıya hazırlayan Kahyaoğlu, deneyimiyle şu anda Turgutluspor'da takımın başında kalması istenen isim olarak görülürken, yönetimin ilerleyen günlerde ne karar vereceği ise merak konusu oldu. Ercan Kahyaoğlu'nun yanı sıra, hoca adayları arasında Selahattin Dervent, Özcan Kızıltan gibi isimlerin de adı geçiyor.

İkinci yarı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Turgutluspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, "İyi bir takımımız var ve biz de elimizden geldiğince onları lige hazırlamaya çalışıyoruz. İkinci yarı takımımızın başında hangi teknik adam olursa olsun iyi işler yapacaktır" dedi.

Kaynak: İHA