Ahmet Çakar, Zekeriya Alp'e demediğini bırakmadı

Beyaz Tv futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'ın kendisini hedef alan açıklamasına sert sözlerle yanıt verdi. Çakar, Zekeriya Alp'ın MHK Başkanlığı'nda kalmasının Türk Futbolu için utanç vesilesi olduğunu belirtti.

Ahmet Çakar, Zekeriya Alp'e demediğini bırakmadı
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Son Söz' programına telefonla bağlanan usta yorumcu Ahmet Çakar, MHK Başkanı Zekeriya Alp'e sert sözlerle yüklendi.

Çakar şunları söyledi:

TÜRKİYE'DE FUTBOL DEĞERİ KALMADI


Türk futbolundaki yapılanma, kurum yapılanmaları arasında en skandal yapılanmadır. Bir ülke düşünün ki, şikeden ağır problemler geçirmiş. Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA'dan cezalara almış, yargılanmaları olmuş, takımlarımız Avrupa'ya gitmekten alıkonulmuş,
Türkiye'de futbol büyük değer kaybetmiş.

DEMİRÖREN TFF BAŞKANI YAPILMAMALIYDI

Şimdi Yıldırım Demirören TFF başkanıdır.Aslında Demirören Beşiktaş'ın şikeyle suçlanıp, UEFA tarafından suçlandığı dönemin kulüp başkanıdır. Ama sistem olarak olarak futbol dünyamız Demirören'i TFF başkanı yapmamalıydı.

HAKEMLER GÜCE TAPIYOR


Fatih Terim Galatasaray'dan ayrılıyor. Yaşayan bir adamın adına Türkiye'de bir kaç tane stada isim veriliyor. Canı istiyor geçen sene Akhisar'ın hocasını yanına alıyor, canı istiyor bu sene G.Saray istedi diye onu G.Saray'a veriyor. Bir derebeylik aşiret düzeniyle yönetilen bir futbol var. Eğer bir sistemsizlik varsa, güce tapma varsa hakemlerimizde etten kemikten yaratılma. Otomatik olarak onlarda güce tapmaya çalışıyor.

BEN HAKEMKEN, ZEKERİYA ALP SANAYİCİYDİ

Benim adım 15 yıldır şarkılarda geçiyor, olabilir ama Zekeriya Alp terbiyesizlik yapma durumunda. Eğer şarkılara ait olan hakemleri hakemlikten attık derse, bir defa ben hakemken Zekeriya Alp sanayicilik yapıyordu. Sporculukla alakası yoktu. Şöyle bir terbiyesizlik daha yapıyor Zekeriya Alp, ben hakemliği bırakınca benle beraber spor programı yaptı. Şimdi bunların hepsi yanlış şeyler.

ALP'İN MHK BAŞKANI OLMASI UTANÇ VERİCİDİR

Bırakın seviyelerimizi de Türk hakemliğinin seviyesini yükseltsin. Türk hakemliği maalesef şamar oğlanına döndü. Türk hakemliği hata yapmaktan öte, kazandırmak istediği takımın golüyle birlikte vole vuruyor. Bıraksın bu işleri Zekeriya Alp. Bana göre Zekeriya Alp'ın Merkez Hakem Komitesi Başkanı olarak kalması utanç vericidir.

BİR GÜN BİLE ORADA KALMAMALIDIR


Sen kimsin Zekeriya Alp. Hakemlikte ben Zekeriya Alp'la tartışmam. Kimdir Zekeriya Alp? Bir dönem Beşiktaş'ta kaptanlık yapmış, ne işi var MHK Başkanlığı'nda? Türk hakemliğinin patronu olması utanç vesilesidir ve bir gün bile orada kalmamalıdır.

BİRİ ONA DA İFTİRA ATARSA, KIR SAÇLARI KIPKIRMIZI OLUR!


Yarın birileri bir gün iftiraya girerse, Zekeriya Alp'a bir iftira atar... O bembeyaz saçları, kır saçları kıpkırmızı olur.

BEYAZ GAZETE