Diego Gitmek İstiyor!

Brezilya'nın Sao Paulo takımının teknik direktörü Muricy Ramalho, Fenerbahçe'nin bekleneni veremeyen yıldızı Diego'yu transfer etmek istediklerini açıkladı..

Brezilya'nın Sao Paulo takımının teknik direktörü Muricy Ramalho, Fenerbahçe'nin bekleneni veremeyen yıldızı Diego'yu transfer etmek istediklerini ilk kez açıkladı. Muricy yaptığı açıklamada, "Diego ile konuştum. Fakat her şey ekonomik şartlara dayanıyor sonuçta. Tamam oyuncunun bize gelmek istediği doğru olabilir ama bu tarz yüksek maliyetli transferleri gerçekleştirmek için çok farklı şartlar gerektiği de ortada. Kulübü kabul etmedikten sonra bu transferin olması için bir şans yok" dedi.

Aziz Yıldırım sezon başında takımı şampiyon yapan Ersun Yanal'a rağmen Diego'yu Fenerbahçe'ye getirmişti. Fakat Brezilyalı oyuncunun gösterdiği performans Aziz Yıldırım'ın da aklının karışmasına neden oldu. İlk geldiği dönemde sambacıya her ortamda sahip çıkan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'ye Sao Paulo'dan gelen teklifi Diego'ya iletmesiyle yaşadığı şaşkınlık arttı. Yıldırım'ın bizzat görüştüğü Diego'ya, Sao Paulo'nun kendisini istediğini söylediği ve gitmek isteyip istemediğini sorduğu öğrenildi. Diego'nun ise, izin verilmesi durumunda gidebileceğini söylemesiyle Yıldırım'ı adeta hayal kırıklığına uğrattı.

Aziz Yıldırım'ın Diego'yu Sao Paulo'ya satma konusunu ilk geldiği dönemden çok daha net şekilde düşünmeye başladığı ise gelen bilgiler arasında.