Beşiktaş Galatasaray derbisine doğru

Süper Lig'in son haftasında oynanacak olan Beşiktaş maçına dikkatleri çeken Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımı derbiye hazırlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile oynayacak olan Galatasaray'da sıkı yönetim, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk derbi sınavını Beşiktaş ile verecek. Geçtiğimiz hafta sakatlıkları nedeni ile Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Chedjou ve Sneijder Beşiktaş maçına yetriştirilecek. Ayrıca Gençlerbirliği maçında cezası nedeni ile oynayamayan Felipe Melo, Beşiktaş maçında ilk 11'de yer bulacak.

Gençlerbirliği maçında sarı kart sınırında oynayan Selçuk, Burak ve Semih'in cezalı duruma düşmemesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nıu sevindirdi. Galatasaray'ın başına geldiğinden itibaren uyguladığı taktiği değiştirmeyi düşünmeyen Hamzaoğlu, antrenmanlarda Beşiktaş maçında sahaya çıkacak 11'i belirleyecek.

BEŞİKTAŞ DOLU DİZGİN

Öte yandan deplasman maçlarını kazanan Beşiktaş'ın kendi sahasında Galasaray ile nasıl oynayacağı merak konusu. Son 8 deplasman maçının 7'sini kazanan Siyah-Beyazlılar'da keyifler yerinde. Galatasaray derbi öncesi Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken, Beşiktaş ise Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Beşiktaş 35 puanla liderlik koltuğunda yerini alırken Galatasaray ise 32 puanla 3. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın 12 Galatasaray'ın ise 6 averaj puanı bulunuyor.

Beşiktaş Galatasaray maçı 04.01.2015 Pazar günü saat 19:00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.