Galatasaray takviye yapıyor

Galatasaray Liv Hospital İsrail'den takviye yapıyor, bir çok oyuncuyla kriz nedeni ile yollarını ayıran Sarı kırmızılı ekip Aleks Maric ile anlaştı.

Galatasaray Liv Hospital, sakatlıklar ve ekonomik kriz nedeni ile yaşadığı sorunları takıma takviye yapmakla çözmeye başladı. İsrail takımı Maccabi Tel Aviv'de oynayan Sırp oyuncu Aleks Maric ile anlaşmaya vardı.
Eksik bölgelerinden biri olan pota altını 30 yaşındaki başarılı Sırp oyuncuya teslim edecek olan Galatasaray Liv Hospital, kısa forvet için ise Mickael Gelabele ile görüşmelere başladı. Ligde son maçlarını rotasyonla tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Maccabi Tel Aviv'den transfer edilen 2.12'lik pivot, Aleks Maric, daha önce Granada, Partizan, Panathinaikos, Lokomotiv Kuban'da forma giymişti. Sırp oyuncu bu sezon oynadığı oyunla THY Eurolegue'de tüm dikkatleri üzerine çekti. Maric, 8.47 dakika ortalamayla 2.3 sayı ve ribaund ortalamasıyla oynadı.
Galatasaray Liv Hospital takımında forma giyen Nolan Smith'in ardından takımdan Aradori, Jawai, Furkan Korkmaz ve Vougioukas gibi başarılı oyuncular da ücretlerini alamadıkları için ayrıldı.