Tolga Zengin: Çocuklar titriyordu

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, Akhisar Belediyespor maçı öncesi yapılan seremonide önlerinde olan çocukların kısa kollu formayla sahaya çıkarılmasına tepki gösterdi.

Tolga Zengin: Çocuklar titriyordu
Tolga Zengin, Başakşehir Stadı'nda 3-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Küçücük çocukları kısa kollu formayla sahaya çıkarıyorlar" diyen milli file bekçisi, "Arkadaşlarıma söyledim eşofmanlarımızı çıkardık üşümemelerini sağladık. O çocuklar emanet verilmiş. Hasta olmamaları lazım. Yazıktır günahtır. Bunun yetkilisi kimse o çocuklar orada üşümesinler. Bunu özellikle söylemek istedim. Yetmiyorsa formamızı da çıkartır veririz. Önlerine saygı yazıyorsunuz ama sevginin olmadığı yerde saygı olmaz. Çocuklar titriyordu. Göze batmayan bir şey ama lütfen dikkat etsinler" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kaleci, "35-40 yaşına kadar futbol oynarsın, yaptığın şeyler unutuluyor. İşin sonunda duruşuna, adamlığına bakılıyor. Gördüğümüz haksızlık karşısında susmayacağız" şeklinde konuştu.