Liderlik 3 kez el değiştirdi

3 büyükler haftayı galibiyetle kapattı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe haftayı 3 puanla kapatınca luderlik 1 haftada 3 kez el değiştirdi.

2014-2015 sezonu büyük bir kapışmaya sahne oluyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ligin 14. haftasının sonunda şampiyonluk yarışında diğer rakiplerini geride bıraktılar.

3 büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ligin 14. haftasının tamamlanmasıyla ilk 3'teki yerlerini galip gelerek korudular.

Cuma akşamı ligin 14. haftasının açılış maçında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibini Kaptan Emre Belözoğlu'nun penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek 30 puana ulaştı. Sarı lacivertliler maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Ardından Cumartesi akşamı Galatasaray, kendi sahasında Mersin İdman Yurdu'nu 2 kez yenik duruma düşmesine karşın 3-2 yenerek puanını 31'e yükseltti ve liderliği Fenerbahçe'den devraldı. Galatasaray adına gollere Güven kendi kalesine, Umut ve Burak attı.

13. haftayı lider olarak kapatan Beşiktaş ise 14. haftada Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Töre'nin golleriyle galip ayrılan Beşiktaş, 32 puanla liderliği bir kez daha devraldı.

Bu üç takımı ise 24 puanla İstanbul Başakşehir izliyor. 3 Büyükler bu sonuçların ardından zirvede yalnız kaldı.