Yenihisarspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Aydın 1. Amatör küme 2. grupta oynadığı tüm maçları kazanarak sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyon olan Yenihisarspor, oynayacağı Akbük spor maçı öncesinde şampiyonluk kupasını aldı.


Aydın 1. Amatör küme 2. grupta sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyonluğu ilan eden Yenihisarspor şampiyonluk kupasını aldı. Akbükspor maçı öncesinde Didim Atatürk stadında düzenlenen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, Belediye Meclis üyeleri Maşallah Subaşı ile Özgür Makascıoğlu, Aydın ASKF yöneticileri, Yenihisarspor Kulüp Başkanı Tural Demirtaş, kulüp yöneticileri ile taraftarlar katıldı.

Tören öncesinde konuşan Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç Yenihisarspor’u sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyon olmasını kutlarken, “Kendilerinin göstermiş olduğu bu başarıyı kutluyorum. Aydın süper amatör ligine hoş geldiniz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”dedi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ise konuşmasında amatör anlamında yapılan sporun çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve spor yapmasını sağladığını belirterek, Yenihisarspor’un şampiyonluğunu tebrik etti.

Konuşmaların ardından Yenihisarspor sporcularına, Antrenörlerine ve kulüp yöneticilerine madalyaları verildi, ardından şampiyonluk kupası Kaymakam İskender Yönden tarafından takım kaptanları Mehmet Emre ve İbrahim’e verildi.

Kupa töreninin ardından Yenihisarspor ile Akbükspor karşı karşıya geldi. Maçta Yenihisarspor rakibini 3-1 yenerek namağlup unvanını sürdürdü.

Kaynak: İHA