Menajeri yönetimi tehdit etti

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Galatasaray'ı resmen tehdit etti.

Borç batağında bulunan Galatasaray'da tüm futbolculara yapılacak olan ödemelerde gecikmeler yaşandığı gibi Wesley Sneijder'e yapılacak ödemelerde de gecikmeler yaşanıyor. Hollandalı futbolcu Galatasaray'a parasını alamadığı gerekçesi ile ihtar çekmiş, yönetim de parayı bulabilmek için seferber olmuştu.

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ise Hollandalı yıldızın alacağını kulübe karşı koz olarak kullanmaya başladı. Yönetime 'Ya Sneijder'in alacaklarını verin ya da '20 milyon euro'ya serbest kalır' maddesini iptal edin diyen Albers, sarı kırmızılı takımın yönetimini bir hayli zora soktu.

Menajer Guido Albers'in açık tehdidinin ardından hemen harekete geçen yönetim, yıldız futbolcunun alacağı olan 800 bin euro'yu temin ederek futbolcuya ödeme yaptı. Diğer futbolculara alacakları karşılığında senet verilirken Sneijder'in alacağının tamamının ödenmesi Duygun Yarsuvat yönetiminin bu tip bir tehditten çekindiğini de gözler önüne serdi. 

Parasını alamayan diğer futbolcuların yönetimin bu hamlesi karşısında nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu oldu. Geçtiğimiz dönemlerde de sadece Galatasaray'da değil değişik kulüplerde sadece yabancı futbolcuların parasının büyük sorunların çıkmasına neden olmuş, futbolcular zaman zaman yerli ve yabancılar olmak üzere ikiye bölünmüştü.

Öte yandan Sneijder'e Avrupa'dan birçok teklif olduğu da biliniyor.