Fenerbahçe Serdar Aziz'i istiyor

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı.

Devre arasının yaklaşmaya başlaması ile birlikte takımların transfer çalışmaları da hız kazanmaya başladı. Bursaspor'dan Ozan Tufan ve Serdar Aziz ile ilgilenen Fenerbahçe bu iki futbolcu için nabız yoklamaya başladı.

Devre arasında iki milli futbolcuyu da kadrosunda görmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, Ozan Tufan için çok fazla ısrarcı davranmayacak. bu nedenle de genç oyuncunun transferinin sezon sonuna kalması sürpriz olmayacak. Ozan için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da devrede. Özellikle milli takımdaki performansı ile göz dolduran yıldız futbolcu birçok takımın transfer listesinde. Avrupa'dan bazı takımların da transfer listesinde yer alan Ozan Tufan, tercihini bu yanda kullanmak istiyor.

Fenerbahçe Ozan Tufan teklifini sezon sonu yapmaya hazırlanırken, Serdar Aziz transferini ise devre arasında gerçekleştirmek istiyor. Alves'in sezon sonu gitme ihtimali, Egemen Kokmaz'ın bir türlü iyileşememesi, Serdar Kesimal'ın kadroya girememesi ve savunma hattının istenilen düzeyde olmaması Fenerbahçe'nin bu transferde israrcı olmasına neden oluyor.

Bursaspor ise Serdar Aziz transferi için takas düşünmüyor. Pazarlığın ise 6 milyon euro civarından başlatılacağı söylentileri ise sarı lacivertli takım yönetiminin canını sıkıyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray Serdar Aziz'i transfer etmeye niyetlenmiş ancak bonservis ücretinin 6 milyon euro olarak belirlenmesiyle sarı kırmızılı takım bu transferden vazgeçmişti.