Fenerbahçe Kayseri Erciyes deplasmanında

Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Fenerbahçe Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a konuk oluyor.

Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmaları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçla start alacak.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı için özel uçakla Kayseri'ye giden Fenerbahçe'yi bir gurup sarı lacivertli taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Fenerbahçe Kayseri Futbol Okulu öğrencileri de takım Kayseri'ye indiğinde havaalanında hazır bulundu.

Maçtan önce ise Kayseri Hilton'da 'Bir milyon üye' projesi kapsamında etkinlik düzenlenecek. Etkinliğe Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da katılarak bir konuşma gerçekleştirecek.

7. KEZ KARŞILAŞIYORLAR
İki takım bundan önce 6 kez karşı karşıya geldi. 5 maçı Fenerbahçe kazanırken 1 maç da berabere bitti. Fenerbahçe geride kalan 6 maçta 18 göl atarken Kayseri Erciyesspor 5 kez rakibinin filelerini havalandırdı.

Fenerbahçe'de cezalı Bekir İrtegün forma giyemeyecek. Kupa maçında sakatlanan Webo'nun da takımdan ayrı kalması bekleniyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından ligde 3. sırada yer alan Fenerbahçe 3 puan için sahada olacak. 

İki takım arasında bu akşam oynanacak maç ise saat 20.00'da başlayacak. Maçın orta hakemliğini Hüseyin Göçek yapacak. Orkun Aktaş ve Ekrem Bayık'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı maçta 4. hakem Mesut Carık Olacak. Koray Gençerler ve Serkan Çınar ise ilave yardımcı hakem olarak sahada olacak.