Bilic kadro kuramıyor

Beşiktaş sakatlıklardan dolayı kadro kurmakta zorlanıyor.

Geçtiğimiz sezon sıklıkla sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş, bu sezon yine aynı belayla uğraşmak zorunda kaldı. 2014 -2015 sezonunda lig, Türkiye Kupası ve Avrupa arenasında mücadele veren siyah beyazlılarda sakatların sayısının sürekli olarak artması can sıkıyor.

Demba ba, Mustafa Pektemek ve Veli Kavlak'ın da içinde bulunduğu 10 futbolcu sakat olunca teknik direktör Bilic, maç kadrolarını kurmakta zorlanıyor. Pazar akşamı ligin 14. haftasında Akhisar Belediyespor maçına nasıl bir kadro ile çıkılacağı da merak konusu. özellikle forvet hattında oldukça zorlanan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in ileri uçta Gaziantepspor maçında olduğu gibi Cenk Tosun'a görev vermesi bekleniyor.

SAĞ BEK KİM OLACAK
Öte yandan devre arasında yabancı bir sağ kanatta oynayacak bir savunma oyuncusunu kadrosuna katma izteyen Beşiktaş'ta gözler Martin Linnes'e çevrildi. Molde'de top koşturan 23 yaşındaki genç futbolcunun Beşiktaş yönetimi ile el sıkıştığı öğrenildi. Molde ile Linnes konusunda daha önce anlaşma sağlanmış ancak daha sonra bonservis bedelinde sorunlar yaşanmıştı. Yaşanan sorunları çözen Beşiktaş yönetimi Linnes'i ara transfer döneminde kadroya katmak için kararlı. Linnes için 2,5 milşon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Beşiktaş, transferi resmi olarak gerçekleştirmek için ara transfer döneminin açılmasını bekliyor.