Sneijder Premier Lig'e gidiyor

Premier Lig temsilcisi Southampton'un Sneijder ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sneijder birçok Avrupa takımının göz hapsinde. En son İngiliz Daily Mirror gazetesi Southampton'un Wesley Sneijdir ile ilgilendiğini yazdı.

Gazetede yer alan haberde Southampton'un Hollandalı teknik direktörü Ronald Keoman'ın Sneijder'i Ocak ayında takımda görmek istediği belirtildi. Yine gazete yıldız oyuncunun Galatasaray'dan para almakta bir hayli zorlandığını da yer aldı. Sarı kırmızılı takımın ekonomik açıdan bir hayli zor günler geçirdiğini de yazn Daily Mirror, bu nedenle Wesley Sneijdir'in elden çıkarılabileceğini yazdı.

Gazete Southampton teknik direktörü Ronald Keoman'ın da Hollandalı olduğuna dikkat çekerek iki ismin menajerlerinin aynı kişi olduğunu da sütunlarına taşıdı.

Galatasaray'ın Wesley Sneider'e gelen teklifleri değerlendirmek istediği ise sıkça söze getirilmeye başlandı. Ekonomik darboğazdan çıkmak için her yönü deneyen Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim kurulu sadece Sneijder'e değil tüm oyunculara gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

MUSLERA LİVERPOOL'UN TAKİBİNDE
Öte yandan Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın da Liverpool tarafından takip edildiği iddia edildi. Muslera'nın da böyle bir transfere sıcak batığı ve teklif gelmesi halinde Premier Lig'in yolunu tutacağı takım içinde konuşulmaya başlandı.

Takımda fırma şansı bulamayan oyuncularla yolların ayrılması için başlatılan çalışma da devam ediyor.