O isme sahip çıktı

İsmail Kartal, Bayburt’ta asist yapmasına rağmen beklentilerin altında kalan Sambacı’ya sahip çıktı:

F.BAHÇE'DE sezon başından itibaren takıma monte edilebilmesi için formüller aranan Diego Ribas, Bayburt ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk resmi asistini yapmasına rağmen performansıyla beklentilerin altında kaldı. Ligdeki Akhisar ve Çaykur Rize maçlarından sonra ilk kez bir resmi karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Sambacı'nın vasatı aşamayan görüntüsü teknik direktör İsmail Kartal'ın da gözünden kaçmadı.

YİNE TOPUZ, YİNE ASİST

KARTAL, zayıf bir rakibe karşı oynamalarına karşın istenilen seviyeye çıkamayan Diego ile ilgili olarak “Sürekli şans veriyoruz. Ligde oynatıyoruz. Bazen 11 başlıyor bazen de sonradan oyuna giriyor. Kupa maçında da 90 dakika forma verdik. Kariyerini tartışmaya gerek bile yok. Dünyanın önde gelen kulüplerinde oynadı.

BİZLER oyuncumuzu kazanmak istiyoruz. Onu yukarı çıkarmak adına çalışmalar yapıyoruz. Devre arasında Antalya'da gerçekleştireceğimiz kamp bu konuda bizlere ışık olacak” değerlendirmesinde bulundu.

SARI-lacivertli 10 numara ilginç bir tesadüfle Bolu'da oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk maçına çıkmış, Mehmet Topuz'un attığı golde son pası vermişti. Bayburt deplasmanında da bu ikili uzun bir aradan sonra yine uzaktan şutla bulunan gole ortak imza attılar.