Turgutluspor Kulüp Başkanı Demirel Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve Teknik direktörü ile yollarını ayıran Turgutluspor Kulübü Başkanı Adnan Demirel, yeni bir teknik direktörle anlaşıncaya kadar takımı alt yapı hocalarının çalıştıracağını bildirdi.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Adnan Demirel, gazetecilere yaptığı açıkyamada teknik direktör arayış ve görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.

"Bu hafta takımımızı alt yapı hocalarımıza teslim ettik" diyen Demirel, "Tokat'ta maça bu hocaların nezaretinde çıkacaklar. Takımımız tam kadro bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki hafta teknik kadromuzu şekillendireceğiz. Takımımızı ikinci yarıya yeni teknik kadromuz hazırlayacak" dedi.

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Tokatspor maçı hazırlıklarını Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri'nde alt yapı hocalarından Ercan Kahyaoğlu, Yılmaz Yıldırım ve Özcan Varlık nezaretinde sürdüren Turgutluspor'da cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile 1-1 berabere kalan Turgutluspor'da, Teknik Direktör Teoman Koray Cinel, görevinden ayrılmıştı.

Kaynak: AA