Güvenliği atlattı selfie çektirdi

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda FBM Makina Balçova Yaşamspor ile Galatasaray, İzmir Atatürk Stadı’nda karşılaştı.

Güvenliği atlattı selfie çektirdi
Galatasaray'ın rakibine gol yağdırdığı maçın bitiminde, bir çocuk sahaya girdi...

Özel güvenliği atlatan çocuk, Galatasaraylı futbolcularla selfie yaptı...

DALGA GEÇTİ 9 GOL YEDİ

1 hafta önce Twitter hesabından 'O değil de yine mi 4, darısı başımıza, bide biz atalım' mesajını paylaşan Balçova kalecisi Engin Kaya, yediği 9 golle kötü bir gün geçirdi.

Fakat Galatasaray'ın 9 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi son mücadelesinde Türk Telekom Arena'da Arsenal ile oynadığı karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrılması sonrasında FBM Makina Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya attığı tweet ile gündeme gelmişti. Engin Kaya attığı tweette Galatasaray karşılaşması için 'O değilde yine mi 4. Darısı başımıza. Bir de biz atalım' demişti. Şimdi o tweet tekrar gündeme geldi fakat farklı bir açıdan. Engin Kaya bu yorumundan sonra Galatasaray kaşısında kalesinde Goran Pandev 3, Olcan Adın 2, Yekta Kurtuluş 2, Hamit Altıntop ve genç oyuncu Sinan Gümüş'ten olmak üzere kalesinde tam 9 gol gördü ve adını tarihe yazdırdı. İşte Engin Kaya'nın o tweeti:

Güvenliği atlattı selfie çektirdi

FENERBAHÇE DİYE BAĞIRIN ULEN!

FBM Makina Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya aynı zamanda Trabzonspor camiasını kızdıracak bir tweet daha atmıştı. Tüm Türkiye'nin yıllardır gündeminde olan şike sürecinde ceza alan Fenerbahçe 2 yıl Avrupa'ya gidememiş, bunun üzerine de Trabzonspor, sarı lacivertli ekibin şike yaptığını ve 2010-2011 sezonunun kendileri olduğu gerekçesiyle birçok defa UEFA'ya başvuruda bulunmuş ancak sonuç alamamıştı.

Tüm bu yaşananların ardından tecrübeli kaleci attığı tweette 'Satılık köpek Trabzon satılık ihoo!! ŞAMPİYON FENERBAHÇE DİYE BAĞIRIN ULEN!!' yazarak çok ağır ifadeler kullanmıştı. İşte o tweet:

Güvenliği atlattı selfie çektirdi