Giresunspor, Cizrespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci hafta maçında sahasında Cizrespor ile karşılaşacak Giresunspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde, Giresun Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından kondisyon hareketleri ve top kapma çalışması yaptı, çift kale maç oynadı.
Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda ligde yakaladıkları çıkışı kupada rakipleri Cizrespor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Amatör ligdeki ekip olmasına rağmen Cizrespor'un Boubacar Moussa Traore ve Serge Pacome Djiehoua gibi önemli iki yabancı oyuncuya sahip olduğunu kaydeden Sözeri, "Rakibimiz iyi bir ekip. İki de önemli yabancıları kadroda yer alıyor. Lig bizim için önemli olsa da kupada da başarıyı yakalamak istiyoruz. Bunun için de bu zorlu maçtan galip gelmeyi hedefliyoruz. Gruptan çıkıp, bir üst turda Giresun'a 4 büyüklerden birini getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Cizrespor karşılaşmasına fazla süre alamayan futbolculardan kurulu bir kadro ile çıkacaklarını vurgulayan Sözeri, "Bu futbolcularımıza şans vereceğim. Böylelikle performanslarını görme fırsatı yakalayacağız. Yine A2'den iki futbolcumuzu kadroya takviye edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, yeşil-beyazlı yöneticiler ve oyuncular, antrenman öncesi takımı takip eden gazetecilerden İlyas Koser için sürpriz doğum günü pastası kesti.

Kaynak: AA