Fethiyespor'da Bayrampaşaspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bayrampaşaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Lacivert-beyazlı futbolcular, şehir stadında teknik direktör Beyhan Çalışkan yönetiminde yaptığı antrenmanda pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Çalışkan, antrenmanın ardından gazetecilere, geçen hafta sonu sahalarında Körfez İskenderunspor'u 2-1 yendiklerini hatırlattı.
Zor bir maç olmasına rağmen özellikle ilk yarı güzel oynadıklarını ve istedikleri golü bulduklarını kaydeden Çalışkan, maçın ikinci yarısına ise biraz kötü başladıklarını anlattı.
Çalışkan, ikinci yarının başlarında bir süre pas yapamadıklarını, hakemin verdiği penaltı ile takının moralinin bozulduğunu belirterek, kaleci Metin'in penaltıyı kurtarmasıyla motivasyonlarının arttığını dile getirdi.
İkinci golü bulmalarının ardından takımın rahatladığını ifade eden Çalışkan, son dakikalara doğru yedikleri golle maçı 2-1 kazandıklarını söyledi.

Kritik öneme sahip bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayan Çalışkan, "Ligin bitmesine bir hafta kaldı, takım olarak çok çalışıp ligi iyi bitirmeyi hedefliyoruz. Tüm Fethiyespor camiası ve taraftarlarımıza sahada daha iyi bir Fethiyespor izletmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Çalışkan, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bayrampaşaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını, bu maçta galip gelmek için tüm takımın elinden geleni yapacağını kaydetti.

Rakiplerinin dengeli bir takım olduğuna işaret eden Çalışkan, Bayrampaşaspor'un 3 galibiyet, 11 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunduğuna dikkati çekti.
Çalışkan, "Rakibimiz bizim gibi az gol atan ve az gol yiyen bir takım. Bu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Lacivert-beyazlılarda kart cezalısı Ahmet Topal ve Ahmet Sağlam dışında eksik bulunmadığı bildirildi.

Kaynak: AA