Bayburt İl Özel İdare 1-3 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 2. hafta maçında Fenerbahçe, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bayburt Grup İl Özel İdare'yi 3-1 mağlup etti.

Bayburt İl Özel İdare 1-3 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin golleri Pierre Webo(2)'dan gelirken, ev sahibinin tek golünü Kazım Şeker kaydetti. İki kez penaltı noktasına gelen Kazım Şeker, ilk penaltı vuruşundan sonuç alamadı.

Fenerbahçe grupta oynadığı ilk maçta kendi sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup olmuştu. Bayburt İl Özel İdare ise grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Altınordu'ya 1-0 yenilmişti.

Fenerbahçe bu galibiyetle grupta puanını 3'e yükseltirken, Bayburt İl Özel İdare ise 0 puanda kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 3. haftada Fenerbahçe Altınordu'yu konuk edecek. Bayburt İl Özel İdare ise Kayserispor'a konuk olacak.

Başkan'dan 200 forma

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin ilk kez gittiği Bayburt'ta maça gelenlere büyük bir jest yaptı. 200 forma satın Yıldırım formaları Bayburt'a gönderdi ve Fenerbahçeli futbolcular sahaya çıktıklarında bu formaları Bayburt tribünlerine dağıttılar.

Bayburt'ta Fenerbahçe bereketi

Bayburt'a gelen ilk büyük takım olan Fenerbahçe, şehre bereket getirdi. Maç günü büyük bir haraketlilik yaşanırken tribünler tamamen doldu. Taburelere son anda izin verilmezken bilet alan taraftarlar maçı ayakta izledi.

İlk 11'de 2 genç

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 2. maçında Bayburt Grup Özel İdare'ye konuk olurken bu maça da yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Savaş Polat ve Uygar Mert Zeybek forma şansı bulan 2 isim olurken yedek kulübesi de Bekir hariç tamamı gençlerden oluştu.

Caner'de gıda zehirlenmesi

Geçtiğimiz gün Ortaköy'de bir kafede bayılan ve hastaneye kaldırılan Caner Erkin'in gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edildi ve midesi yıkandı. Caner'in balık veya peynirden zehirlendiği konusunda şüphe duyuluyor.

Diego döndü

Bursaspor maçında sakatlık yaşayan ve sahalardan bir süre uzak kalan Diego iyileşmesinin ardından sahalara geri döndü. Diego kupa maçında sahaya 11'de başladı

Bayburt Başkanından büyük jest

Fenerbahçe tarihinde ilk kez Bayburt'a giderken Sarı-Lacivertliler'i Erzurum'da 1907 ÜNİFEB Atatürk Üniversitesi karşıladı. Fakat biletler 50 TL olduğu için maça gidemeyen üniversite öğrencileri havaalanında Bayburt Grup Özel İdare Başkanı Hikmet Şentürk'le karşılaştı ve bu durumu anlattı. Hikmet Şentürk'te bu öğrencilere büyük bir jest yaparak biletleri 30 TL'ye indirdi ve üniversiteli öğrenciler Erzurum'dan Bayburt'a gelip takımlarını desteklediler.