Derbi Olimpiyat'ta oynanacak

Beşiktaş - Galatasaray derbisi Olimpiyat Stadı'nda oynanacak

Galatasaraylı yönetici Ali Dürüst Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçını İstanbul'da oynamak istediklerini dile getirdi. Ali Dürüst'ün bu sözlerine ise siyah beyazlı takımın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'den cevap geldi. Çebi, Dürüst'ün hafta içerisinde bu sözlerinin tam tersini söylediğini belirterek samimi olmadıını dile getirdi. Ahmet Nur Çebi, Galatasaray maçını Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı maçın ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a Galatasaray maçının Konya'da oynanıp oynanmayacağı basın mensupları tarafından sorulmuş, Orman ise bu konuda tek başına karar veremeyeceğini belirterek Tothenam maçındaki taraftar sayısına bakacaklarını da söylemişti.

GÖKHAN TÖRE'YE TEPKİLER DİNMİYOR
Gaziantepspor maçının 30 dakikasında Şenal Can'ın göğsüne dirsek atan Gökhan Töre'ye yönelik tepkiler devam ediyor. Maçın hakeminin kırmızı kart göstermediği milli futbolcu Beyaz TV yorumcusu Ahmat Çakar tarafından da eliştirildi. Gökhan Töre'ye kovboy benzetmesinde bulunan Çakar, Töre'nin asıl işinin futbolculuk olduğunu ek iş olarak ise Kovboyluk yaptığını söyledi. Yine Beyaz TV yorumcusu olan Sinan Engin ise Ahmet Çakar'ın Beşiktaş'ı kötülemeye çalıştığını iddia etti.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ise hakemin Gökhan Töre'ye kart göstermesi halinde hiç kimsenin 'neden gösterdin' diye soramayacağını ifade etti.