Barış Beşiktaş, Serdar Fener'e!

Bu sezon uygulamaya koyulan ''Yabancı Kuralı'' nedeniyle yerli oyuncuların değer kazandığı Spor Toto Süper Lig'de 4 büyükler gözünü transfere çevirdi.

Ligde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş ve Fenerbahçe ara devre öncesi kadrolarını güçlendirmek için kolları sıvarken öncelikli hedefler arasında yerli stoper olduğu öğrenildi. Siyah beyazlılar Kasımpaşalı Barış Başdaş, Fenerbahçe ise Bursasporlu Serdar Aziz'in peşinde.


İKİ İSİM ZİRVEDE; BARIŞ BAŞDAŞ VE SERDAR AZİZ!
Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Barış Başdaş ve Bursaspor'lu Serdar Aziz, ortaya koyduğu başarılı performansla takdir toplarken 4 büyükler için de transferin gözdeleri oldu. İki oyuncu da bu sezon ligde sadece kart cezaları nedeniyle 1 maç görev almazken diğer 12 maçta da sahaya 11'de çıktı. Alt yapı eğitimini Almanya'da alan Barış Başdaş, hava hakimiyetinin yanı sıra yüksek teknik kapasitesi, ayaklarına hakim görüntüsü, saha içerisindeki kazanma hırsı ve oyunu okuma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Serdar da son yıllardaki başarısıyla A Milli Takım'a kadar yükselirken el yakan bonservis bedeliyle de ön plana çıkıyor.

BARIŞ'I ÖNDER ÖZEN DE İSTİYORDU!
Beşiktaş'ta Sivok ve Pedro Franco'nun yabancı olması genç Atınç ve Ersan dışında yerli bir oyuncunun olmaması nedeniyle siyah beyazlıların takviye yapabileceği öğrenildi. Bilic'in Lig, Avrupa ve Kupa gibi 3 kulvarda da yarışması nedeniyle geniş bir kadro düşüncesiyle transfere sıcak baktığı belirtiliyor. Siyah beyazlılarda geçen sezon takımın başında Futbol Direktörü olarak görev yapan Önder Özen'in de Barış Başdaş'ı kadroya katmak için girişimlerde bulunduğu biliniyor.

ALVES GİDİYOR ROTA YERLİ STOPER
Fenerbahçe'de Portekizli stoper Bruno Alves'in yurt dışından teklifler alması sonrası teknik heyetten ''Ayrılabilir'' raporunun çıkması, Egemen Korkmaz'ın da bir türlü sakatlığını atlatamaması sonrası transferde ilk öncelik yerli stoperde. Sarı lacivertlilerin Bursaspor'lu Serdar Aziz için ara devrede tüm imkanları zorlaması bekleniyor.