Adnan Polat'tan çarpıcı iddia

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat; İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın kendisi ile ilgili ortaya attıkları iddialara çarpıcı cevaplar verdi.

Adnan Polat'tan çarpıcı iddia
Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat, hakkındaki iddialara Beyaz Tv ekranlarından yanıt verdi. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Derin Futbol' programına telefonla bağlanan Adnan Polat,'Galatasaray gelecek sezon Avrupa Kupalarına gidemeyecek.' dedi.

Adnan Polat'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

GALATASARAY AVRUPA KUPALARINA GİDEMEYECEK

Sessizliğimin, efendiliğimden olduğunu anlayamadı bazıları o yüzden açıklama yapma gereği duydum! Galatasaray taraftarı kulübün asıl sahibidir! Galatasaray gelecek sezon Avrupa kupalarına gidemeyecek. UEFA'nın kriterlerine Galatasaray'ın uyması mümkün görünmüyor. O yüzden almayacaklar! Galatasaray uçak biletlerinin parasını bulamayacak dönemlere doğru gidiyor!

G.SARAY'DA HARCADIĞI PARAYI KENDİ ŞİRKETİNDE HARCAMAZ

Duygun Yarsuvat bana söz verdi. Ünal Aysal yönetiminin ibrasını ayrı oylatacak! Işın Çelebi durumu fark etmeseydi hisseler tamamen satılacaktı. Galatasaray bir reforma ihtiyacı var. Biz son 30 senedir bütün başkanlar 1 milyar TL harcamadık. Ünal Aysal 1,5 milyar TL'yi tek başına harcadı. Ünal Aysal, Galatasaray'da yaptıklarını kendi şirketlerinde yapmaz. Ben Galatasaray'ın geleceğini kurtaracağım dedim. Sportif başarılar ikinci planda kaldı.

G.SARAY İPİ KOPMUŞ BALON GİBİ UÇUYORDU
Galatasaray Sportif A.Ş'yi 200 mişyon dolar değerle aldım, 700 milyon dolar değerle bıraktım. Şu anda Galatasaray Sportif A.Ş'nin değeri 172 milyon dolar. 500 milyon dolar zarar ettirmişler. Galatasaray ipi kopmuş balon gibi uçuyordu. Uyardım. Ben kalsaydım Galatasaray'ın borcu şu an kalmayacaktı.Rakiplerin şikeden yargılandığı sezonda şampiyon olmamak mucizeydi. Galatasaray bu krizden 10 seneden önce çıkamaz. Galatasaray'ın gelecek fırsatlarını kaybettirdiler!

İNAN KIRAÇ-ÜNAL AYSAL'IN OYUNLARINI BOZDUM

İnan Kıraç-Ünal Aysal kulübü baskı altına almaya çalıştı ben bu oyunlarını bozdum. Aziz Yıldırım'la güzel bir diyaloğumuz vardı. Bunu benden sonra bozdular.

BEYAZ GAZETE