4 yıl sonra ilk kez

Hem Türkiye'de hem Avrupa'da zirveye yerleşen Beşiktaş, ilkleri yaşamaya devam ediyor. Gaziantepspor'u 1-0 deviren Beşiktaş, üst üste 5. maçından da galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlılar, 2009-10 sezonundan bu yana böyle bir başarıyı elde edememişti.

Tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetiminde birçok ilke imza atıyor. Hem Türkiye'de hem Avrupa'da mücadele ettiği kulvarlarda zirveye yerleşen Kartal'ın bu sezon ulaştığı başarılar şöyle:

ÜST ÜSTE 5 MAÇTIR KAZANIYOR
Süper Lig'de dün akşam Gaziantepspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, üst üste 5. maçından da galibiyet almayı bildi. Siyah beyazlılar en son 2009-10 sezonunda 7. hafta ile 14. hafta arası üst üste 7 karşılaşma kazanmış, sonraki sezonlarda ise en fazla 4 maç üst üste galip gelebilmişti.

DEPLASMANDA 6 GALİBİYET
Beşiktaş bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçta 6 galibiyet aldı. Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, Balıkesirspor, Başakşehir, Karabükspor ve Gaziantepspor'u rakip sahada deviren Kartal, geçen sezonun tamamında 7 galibiyet alabilmişti.