Galatasaray lider olmak istiyor

Süper Lig'de bu akşam Torku Konyaspor, şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'ı ağırlıyor.

Avrupa kupalarına veda ettikten sonra gözünü tamamen lige çeviren Galatasaray, bu akşam Torku Konyaspor'a konuk oluyor. Hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi grup eleme maçında sahasında Arsenal'e 4-1 mağlup olan sarı kırmızılılar, bir anlamda yara sarmaya çalışacak.

Bu sezon deplasmanda 7. maçına çıkacak olan Galatasaray, daha önceki 6 maçında 4 galibiyet 2 de mağlubiyet almıştı. Dış sahada Balıkesirspor'a,İstanbul Başakşehir'e 4-0 yenilen sarı kırmızılı takım, Bursaspor'u 2-0, Kayseri Erciyesspor'u ve Karabükspor'u 2-1, Gaziantepspor'u da 1-0 mağlup etmişti.

12 maçta 25 puan toplayan Galatasaray, bu akşam da kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Geride kalan 12 haftada 16 puan toplayan Torku Konyaspor'da ise bur teknik direktörlüğü yaşanmış, Mesut Bakkal'ın yerine Aykut Kocaman gelmişti. Aykut Kocaman ile daha başarılı bir grafik çizmeye başlayan Torku Konyaspor, kendi sahasında oynadığı 6 maçta henüz yenilgi yüzü görmedi. İç saha maçlarında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan yeşil beyazlılar kendi sahasında 14 puan toplamış oldu.

TARIK ÇAMDAL VE VEYSEL SARI YOK
Arsenal maçının ilk 11'inde sahaya çıkan Tarık Çamdal ve Prandelli döneminde sıklıkla forma şansı bulan Veysel Sarı Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından Konya'ya götürülmedi.