Fernando Torres dönüyor

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool, eski golcüsü Fernando Torres ile yeniden anlaşmaya hazırlayor.

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool, son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından kötü gidişata dur demek adına transfer girişimlerine hız verdi.

İlk olarak Luis Suarez'i Barcelona'ya satan ve daha sonra da Raheem Sterling'in sakatlanması ile gol yollarında sıkıntı yaşayan ve arka arkaya başarısız sonuçlar alan Brendan Rodger yönetimindeki Liverpool, eski golcüsü Fernando Torres'i gündemine aldı.

İngiliz basınında yer alan iddialara göre; Milan, iki yıllık kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol forvetin performansından memnun kalmadı ve ara transferde Fernando Torres ile yollarını ayırmayı hedefliyor.
İtalyan ekibinin bu kararının ardından bonservisi Chelsea'de olan Fernando Torres'in Londra temsilcisine dönmesi beklenirken, Jose Mourinho'nun bu geri dönüşe sıcak bakmadığını açıklaması ise Liverpool ihtimallerini güçlendirdi.

Ayrıca aynı haberde, maddi şartlarda anlaşma sağlanması halinde Liverpool'un, Fernando Torres ile yeniden sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakıldığının da altı çizildi.