Fenerbahçe il kez 4 gol attı

Ligin 13. haftasında Sivasspor'u ağırlayan Fenerbahçe, rakibini 4 - 1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta açılış karşılaşmasında Sivasspor'u Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ağırlayan Fenerbahçe, rakibini 4-1 mağlup etti. Sarı lacivertli takımın gollerini Bekir, Sow (2) ve Kuyt atarken Sivasspor'un tek golünü ise Aatif Chahechouhe kaydetti.

Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından gol yollarında sıkıntı çeken Fenerbahçe, bu sezon ilk kez bir rakibini 3 farklı mağlup etti. Yine bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol kaydeden sarı kanarya, bu sonuçla taraftarını da mutlu etti.

Evinde oynadığı maçlarda oldukça başarılı bir grafik çizen sarı lacivertli oyuncular içerideki 7. maçlarında 6. galibiyetlerine imza attılar. Fenerbahçe'den Kadıköy'de puan alan takım ise 1-1 beraberlikle Eskişehirspor olmuştu.

Bundan önce galip geldiği maçlarda hep tek farklı üstünlükler sağlayan sarı lacivertli takım bu kez rakibini 4-1 mağlup ederek 3 farklı galibiyete imza attı. 13 maçta 8 galibiyet alan Fenerbahçe, Karabükspor'u 3-2,Gaziantepspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u 2,1 Gençlerbirliği'ni 2-1, Beşiktaş'ı 2-0, Çaykur Rizespor'u 2-1, Balıkesirspor'u da 1-0 mağlup etmişti. Bugüne kadar hep tek farklı galibiyetler alan Fenerbahçe Sivasspor maçından önce Karabükspor maçında 3 gol kaydetmiş, diğer maçlarda ise rakip filelere en fazla 2 gol bırakabilmişti.

Sivasspor cephesi ise Fenerbahçe'nin ilk golünün ofsayt olduğu gerekçesi ile maçten sanra hekemi bir hayli tepki verdi.