Bozokspor U14 Kupasını Aldı

Yozgat Amatör Küme U14 Futbol Ligi müsabakalarında mutlu sona ulaşan Bozokspor takımı, kupasını alıp, şampiyonluk turunu attı.


Yozgat'ta 4 takımın katılımı ile düzenlenen U14 Futbol ligi müsabakaları sonunda geçtiğimiz hafta sonunda rakibi Çayıralan Esnafspor'un sahaya çıkmaması sonucunda maçı hükmen kazanarak şampiyonluğunu ilan eden Bozokspor U14 takımı kupasına da kavuştu.

Sorgun Belediyespor'un sahaya çıkmaması nedeniyle bu maçtan da hükmen galibiyetle ayrılan Bozoksporlu futbolculara madalyalarını Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hakan Bektaş, takımın kupasını ise, müsabakalarda görev yapan polis memurları adına Polis Merkezi Grup Amiri Fatih Akbıyık verdi.

ASKF Başkanı Hakan Bektaş, genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve “Genç yeteneklerimizin daha fazla maçlar yaparak grup eleme müsabakalarına katılmalarını istiyoruz. Bu amaçla tüm amatör spor kulüplerimizin altyapı takımlarını oluşturmaları konusunda gerekli girişimlerimiz devam ediyor” dedi.

Bektaş, amatör spor kulüplerinin maddi yönden de sıkıntı çekmemeleri için altyapı takımlarına önem vermeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA