Teknik Direktör Doğan, 43 Yıl Sonra Çocukluk Arkadaşıyla Buluştu

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Ziya Doğan, ortaokulda beraber okuduğu ve aynı sokakta maç yaptığı Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ile yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Doğan, Orduspor yönetiminin girişimiyle sokaklarda beraber futbol oynadığı Bahtiyar ile 43 yıl sonra Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde buluştu.
Doğan, sınıf arkadaşını yıllar sonra belediye başkanı olarak Ordu'da görmenin sevincini yaşadığını söyledi.

Kendisine gösterdiği ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Doğan, "Bu duyguları anlatmak gerçekten zor. Çocukluk arkadaşı, ailenin bir parçası gibidir. Çocukluk arkadaşlıkları unutulmaz, saf, tertemizdir. Yeni tanışılan arkadaşlara karşı tedbirliyizdir. Başkanıma teşekkür ediyorum, beni çok mutlu etti" dedi.

Mahalle kültürünün önemine değinen Doğan, "Biz tırnaklarımızla mücadele ederek belirli yerlere gelmeye çalıştık" ifadesini kullandı.
Perşembe Belediye Başkanı Bahtiyar da Doğan ile ortaokulda samimi arkadaş olduklarını belirterek, okul çıkışlarında sokakta top oynadıklarını anlattı.
Doğan'ın Orduspor'da göreve gelmesine sevindiğini belirten Bahtiyar, "Orduspor'un başına gelen çocukluk arkadaşım inşallah takımı ligde tutacak. Ziya Doğan kardeşim takımı ligde tutamazsa, hiç kimse tutamaz. Çünkü hırslı, azimli, inatçı, dediğini yapan ve başarıyı elde etmek için elinden gelen her şeyi ortaya koyan bir kardeşimizdir. Bu anlamda Doğan, Orduspor için bir şanstır" diye konuştu.

Bahtiyar, teknik direktör Doğan ile çocukluk yıllarına ait güzel anılarının olduğunu da ifade etti.

Mahallede top oynarken herkesin onun takımına geçmek istediğine işaret eden Bahtiyar, "Çünkü bizi çalımlayarak gol atıyordu. Bundan dolayı da takımları kurmakta zorlanıyorduk. Bir gün yenildik. Sonrasında topu alıp eve gittim. Arkamdan Ziya kardeşim geldi, 'Kardeşim topu ver, biz yine oynayacağız. Yenildiysen kabahat bizim değil' dedi.

Tabi ki ben de kıramayarak topu vermiştim" dedi.

Kaynak: AA