Kulu Belediyesporlu Futbolculara Moral Yemeği

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Kulu Belediyesporlu futbolculara moral yemeği verdi.

Konya Amatör 1. Küme A. Grubu'nda mücadele eden Kulu Belediyespor futbolcularına Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından moral yemeği verildi.

Kulu'da bir restoranda verilen yemeğe, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Kulu Belediye spor Kulüp Başkanı Gündüz Erdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Gündüz Erdoğan, "Sezon başlayalı bir araya gelemedik. Bugünkü yemekli toplantıyı hem onun için hem de geçtiğimiz hafta komşu ilçede yaptığımız maçta olumsuz olayların yaşanmasından dolayı futbolcularımızın morallerinin yerine gelmesi ve bu olumsuz olayda soğukkanlılığını sağlayan futbolcularımıza teşekkür etmek amacıyla düzenledik" dedi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ise futbolcuların gösterdiği üstün başarıları ve centilmenlikten dolayı teşekkür etti.
Kulu Belediyesi olarak spor için gayretli olan gençlere imkan vermek üzere her türlü gayreti gösterdiklerini dile getiren Yıldız, "Komşu ilçe Cihanbeyli ile yapılan maçta tatsız olayların yaşanmasından dolayı üzücü olaydan dolayı üzüntülüyüm. Temennimiz bu gibi üzücü olayların tekrar yaşanmamasıdır. Futbolcularımızı ve yönetimi ligdeki başarılı mücadeleden dolayı tebrik ediyor ve devamlı yanlarında olduklarımı ve destekçileri olduğumu bilmelerini istiyorum" dedi.

Kaynak: AA