İnegölspor'da Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile karşılaşacak İnegölspor'un Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, sezonun ilk yarısını iyi bir oyun ve 3 puanla bitirmek istediklerini bildirdi.

Bordo-beyazlılar, maçın hazırlıklarını, Mesudiye Tesisleri'nde Yıldırım gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.
Yıldırım, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile zor bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi.

Hazırlıklarını galibiyet planıyla yaptıklarını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:
"Sezonun ilk yarısını iyi bir oyun ve 3 puanla bitirmek istiyoruz. Düzyurt, konumu itibarıyla zorlu bir takım. Geçen sezondan da belli istikrarı olan bir takım. Geçen sezon şampiyon olmuş bir takım. Dolayısıyla tabii zorlu geçeceğini biliyoruz. Bu zorluklara da her türlü hazır olmamız lazım. Değişik bir sahada oynayacağız. Sentetik sahada oynayacağız. Bu da düşünmemiz gereken hususlardan biri."
Yıldırım, maça kart cezalısı oyuncuları Kemal Hastürk ve Yılmaz Özeren'den yoksun çıkacaklarını, Cenk Demirel'in de arka adalesinde pek önemli olmayan sakatlığı bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA