Bayern CSKA'ya acımadı

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Bayern Münih, sahasında Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı 3-0 mağlup etti.

Münih Allianz Arena'da oynanan ve 68 bin seyircinin izlediği karşılaşmada Bayern Münih, Ribery'nin rakip ceza sahasında düşürülmesi sonucunda penaltı kazandı. Thomas Müller, penaltı atışını gole çevirdi ve Bayern Münih karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Bayern Münih'in gol pozisyonu üretmekte zorluk çektiği, CSKA Moskova'nın da kontraataklarla rakip kaleye gitmeye çalıştığı ilk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Alman ekibi, Mario Götze'nin yanı sıra, oyuna sonradan dahil olan Arjen Robben ve Robert Lewandowski ile gol pozisyonları yakaladı.

Lewandowski'nin 80. dakikada bir topunun direkten döndüğü karşılaşmada, 84. dakikada Bastian Schweinsteiger'in pasında Sebastian Rode skoru 2-0 yaptı.

Maçın son bölümünde ataklarını sıklaştıran Bayern Münih, 90. dakikada Mario Götze'nin golüyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu skorla Bayern Münih E Grubu'nu 15 puanla lider tamamlayarak, yoluna UEFA Şampiyonlar Ligi'nde devam etmeye hak kazandı. Grupta Manchester City ve Roma'nın ardından grupta 5 puanla 4. sırada yer alan CSKA Moskova, Avrupa macerası sona erdi.