Hamzaoğlu: Sneijder ile hiç bir sorunum yok

Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hamzaoğlu, Dünya Kupası'nda Wesley Sneijder'le ilgili yaptığı eleştiriye ilişkin, "Sneijder ile hiç bir sorunum yok, olmaz da. Benim en değerli oyuncularımın başında gelir" dedi.

Hamzaoğlu: Sneijder ile hiç bir sorunum yok
Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Hamzaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hamzaoğlu, Dünya Kupası'nda Wesley Sneijder'le ilgili yaptığı eleştiriye ilişkin, 'Sneijder ile hiç bir sorunum yok, olamaz da. Benim en değerli oyuncularımın başında gelir' dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun, Dünya Kupası'nda Wesley Sneijder'le ilgili yaptığı eleştiriye ilişkin, 'Dünya kupasındasınız ve anlamsız bir röportaj. Kendi vatanınızı veya kendi oyuncu arkadaşlarınızı övmek için bir başkasını yermeye gerek yok' dedi. Hamzaoğlu, 'Bizim Türk oyuncularımız kıymetlidir, her zaman öyle olacaktır. Yabancı oyuncularımız da kıymetlidir. Kendini gerçekten takımına adayan ve mesleğini sagıyla yapan her oyuncu kıymetlidir. (Wesley) Sneijder de bunlardan bir tanesidir benim için' şeklinde konuştu. Hamzaoğlu şöyle devam etti:

'BELKİ BİRAZ İLERİ GİTMİŞ OLABİLİRİM'


'Orada sanki ben Sneijder'e karşı bir söylemim olmuş gibi algılanıyor. Ama ben orada tamamen Türkiye'deki düşünceye temas etmek istedim. Zaten biz eksiklerimizi biliyoruz. Biz de topa üç-dört kez dokunmadan vermediğimizin farkındayız. Bunları çözmek için gayret sarf ediyoruz. Ama bize gelen sadece Sneijder değil, tüm yabancı oyuncuların da buraya geldikleri zaman, ne için geldiklerini bilmeleri ve ait oldukları kulübe hakkını vermeleri lazım. Bugün hala bu düşüncelerimin arkasındayım. Ama bunu yanlış anlamayın lütfen; Sneijder ile hiç bir sorunum yok, olamaz da. Benim en değerli oyuncularımın başında gelir. Belki biraz ileri gitmiş olabilirim o heyecanla. Ama eminim Sneijder de o röportajı verdiğine üzülüyordur. Kendisiyle konuşacağım. Benim tarafımdan iç bir sorun, hiç bir polemik yok. Ondan yana da olduğunu sanmıyorum.'

'FATİH HOCA BENİM GÖREVE GELMEME MEMNUN OLMUŞTUR'


Bundan sonra birlikte Galatasaray'ın başarısı için çok iyi işler yapacalarını vurgulayan Hamzaoğlu, 'Direk olarak teklif bana yapıldı. Ama ben adım gibi eminim Fatih (Terim) Hoca bundan çok memnun olmuştur. Gerçekten bana çok inanan, çok güvenen bir hoca. İnşallah onu mahcup etmeyeceğim' şeklinde konuştu.

'ÜZERİMDE BASKI YOK'

Hamzaoğlu, Galatasaray'ın şu an ki durumuyla ilgili üzerinde bir baskı hissedip hissetmediği şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi:

'Üzerimde baskı olacak gibi bir durum hissetmiyorum. Ama takımı tabiki analiz ediyoruz. Şu anda lider durumdayız. Ben takımda oynayan arkadaşlarımı ve benden önceki hoca mı da tebrik ediyorum. Bugüne kadar yapılan önemli bir başarıdır ama eksikleirmiz var, bu da bir gerçek. Bu eksiklikleri kısa zamanda gidermeye çalışacağız. Amacımız büyük ve güçlü bir aile güçlü bir camia. İnşallah en kısa zamanda bu ortamı yakalayacağız.' BEYAZ GAZETE