Turgutluspor Teknik Direktörü Cinel Açıklaması

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sahasında Körfez İskenderunspor'a 3-2 yenilen Turgutluspor'da teknik direktör Koray Cinel, kadrolarının kısıtlı olduğŸunu, bu nedenle her hafta değŸişŸiklik yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Cinel, maçın ardından gazetecilere yaptığŸı açıklamada ilk yarıda yedikleri gollerle oyun şŸekillerinin alt üst olduğŸunu kaydetti.

"Her hafta adaptasyon dönemi yaşŸadıklarını" ifade eden Cinel, "Geçen hafta ǖmer sakatlandı, Ali'yi tam hazır olmadan oynatmak zorunda kalıyoruz. Bir takım sıkıntılarımız var. Ben böyle deyince herkes bahane bulduğŸumu düşŸünüyor, ama değŸil. İkinci yarı tek kale oyun. ǜçüncü golü de bulabilirdik, sonuca gidebilirdik. Nasip değŸilmişŸ, yapacak bir şŸey yok" diye konuşŸtu.
Cinel, Turgutluspor'un kötü gitmesini isteyen insanların olduğŸunu savunarak, şŸunları söyledi:
"Ben Turgutluspor'a uzun yıllar emek verdim. Yine emek veriyorum. Bu takım kötü gitsin diye uğŸraşŸ vermedim. Kısıtlı kadro her hafta değŸişŸtirmek zorunda kalıyoruz. MağŸlubiyet üzüntü veriyor, puan tablosunda bize sıkıntı veriyor. Hepsi elinden gelen mücadeleyi sonuna kadar gösteriyor. Devre arasına az bir zaman kaldı. Bu ligde alınacak 2-3 galibiyet yine aşŸağŸılardan kurtaracaktır. Amacımız bu yöndedir."
 

Kaynak: AA