Kaymakam Tanrısever ve Belediye Başkanı İkiz'den Havza Belediyespor'a Ziyaret

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Murat İkiz, Süper Amatör Lig'de mücadele eden Havza Belediyespor Kulübü yönetimini ziyaret etti.

Kaymakam Tanrısever ve İkiz, Mehmet Ali Şahin Spor Tesislerinde Havza Belediyespor Kulübü yönetimi ile bir araya geldi.
Ziyarette Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Havza Belediyespor futbol takımının Süper Amatör Lig'de mücadele ettiğini ve 20 resmi maçtır namağlup unvanını koruduğunu belirterek;, "Bizim amacımız namağlup unvanımızı koruyarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmak. Tüm çalışmalarımız ve motivasyonuz bu yönde. Burada önemli olan bizlere destek olunması" dedi.

Kulüp Yöneticisi ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ise Havza Belediyespor'un başarısının sadece sportif olarak değil ilçenin tanıtımı ve gelişimi için önemli olduğuna değinerek, "Takımımız alacağı başarılar ile ilçemizin markası olacaktır. Bunu yapabilmemiz için ilçemizin kulübümüze sahip çıkması lazım. Bugüne kadar bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza Belediyesinin her zaman Havza Belediyespor'un yanında olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Takımımızın BAL'a çıkması için üzerimize düşeni yapacağız. Burada Havzamız'ın da bizlere destek vermesi önemli. Kulübümüzün en önemli gelir kaynağı olan ve şu an içerisinde bulunduğumuz tesisin bakımı için gerekli girişimlerimizi yaptık. İnşallah kısa sürede olumlu bir cevap aldık."
Havza Kaymakamı Alper Tanrısever de ilçenin birlik ve beraberlik içinde olması durumunda başarılamayacak hiç bir şeyin olmayacağını belirterek, "İlçemizin markası olacak olan Havza Belediyespor Kulübümüz için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Bu konuda üzerimize düşecek her göreve varız" ifadesinde bulundu.
Daha sonra Havza Belediyespor Kulübü yetkilileri ile Kaymakam Tanrısever ile Belediye Başkanı İkiz, kulübe destek için yapılacaklar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA