Aydınspor, Uyanspor’a Bileniyor

Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup takımlarından Aydınspor’da Uyanspr ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor.


İki haftada 1 puan alan Aydınspor, Uyanspor deplasmanında alacağı galibiyetle üstündeki kara bulutları dağıtmayı amaçlıyor. Kondisyon ağırlıklı çalışan Aydınspor’un antrenmanını Başkan Aydın Çepni’de izledi. Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Uğur ve Gürcan düz koşu yaparken, Arda antrenmana katılmadı. Ozan ise antrenmanı kenardan izledi.

İki haftadır süren kötü gidişatı bitirmek istediklerini ifade eden siyah-beyazlı ekibin antrenörü Mehmet Gedizlioğlu, “Karpuzlu’da 11 oyuncumuzda kötü oynadı. Geçtiğimiz haftada maalesef çok pozisyon bulmamıza rağmen kalemizde ciddi hatalar yaptık. Kaleci arkadaşımız gününde değildi. Tabi ki bunlada birer bahane değil ama bazı eksiklerimiz var. Bunları gidermeye çalışıyoruz. Üzerimizde bir şanssızlık var. Vurduğumuz toplar direklerden dönüyor, çizgilerden çıkıyor. Ancak, arkadaşlarımız iyi çalışıyorlar. İnşallah bu hafta şanssızlığımızı yeneceğiz” dedi.

Uğur, Arda ve Ozan’ın Uyanspor karşısında oynayabileceğini düşündüklerini, Gürcan’ın ise önünde 20 günlük süre bulunduğunu belirten Gedizlioğlu, kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA