Trabzonspor onu çok arıyor

Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak'ın eksikliği iyiden iyiye hissedilmeye başladı.

Bordo mavili takımın ilk 4 maçında kaleyi Onur Kıvrak kaleyi korumuş ve 2 gol yemişti. Onur'un sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk 4 maçta 9 gol yiyerek hayal kırıklığı yarattı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile oynanan maçta sakatlanan Onur Kıvrak, kaleyi Fatih Öztürk'e bırakmıştı. 6 ay süreyle takımdan uzak kalacak Onur Kıvrak görev aldığı 4 maçta kalesinde sadece 2 gol görmüştü.

Uzun zamandır kaleci sorunu yaşamayan Trabzonspor'da ise Onur'un ardından eldivenleri giyen Fatih Öztürk, bekleneni veremedi. Genç isim ligde çıktığı 4 maçta kalesinde toplamda 9 gol gördü.

İlk 8 haftalar baz alındığında bordo mavili ekibin son 9 sezonda kalesine en kötü zamanları yaşadığı görülüyor. 8 haftada kalesinde 11 gol gören Trabzonspor 2005-2006 sezonunda da yine aynı sayıda gole engel olamamıştı.

Tolga Zengin-Onur Kıvrak ikilisinin görev aldığı dönemde kalede sıkıntı çekmeyen Trabzonspor, Tola'nın Beşiktaş'a transfer olmasıyla birlikte kaleyi tamamen Onur Kıvrak'a teslim etmişti. Onur Kıvrak da görev aldığı sürece başarılı bir görüntü çizmiş teknik heyetin, taraftarın ve takım arkadaşlarının güvenini sağlamıştı. Ancak Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından kaleye geçen Fatih Öztürk beklentilerin altında bir görüntü çizerek teknik heyeti zora soktu. Fatih Öztürk'ün yaşananların ardından moralinin bozuk olduğu da gelen haberler arasında.