Hentbolda Yılın En İyileri Ödüllerini Alacak

Hentbol Magazin dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 'Yılın Hentbol Ödülleri' töreninde 2013-2014 sezonunun başarılı isimleri 7 Kasım Cuma günü ödüllerini alacak.


2012 yılından bu yana düzenlenen Yılın Hentbol Ödülleri'nin bu yılki töreni 7 Kasım Cuma akşamı yapılacak. Hentbol Magazin dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde 2013-2014 sezonunda tüm mevkilerdeki en iyi kadın ve erkek oyuncuları belirlenecek. Gecede, Türk hentboluna katkıları nedeniyle, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun kurucusu ve ilk başkanı merhum Prof. Dr. Yaşar Sevim adına verilen 'Yaşar Sevim Özel Ödülü' de sahibini bulacak.

Gecede ayrıca 20 Eylül 1979 tarihinde ilk kez Mısır ile karşılaşan ve bu yıl 30. yılını kutlayan A Erkek Milli Takımı’nın sporcuları da plaket alacak. Bugün pek çoğu Türk hentbolunda antrenör, yönetici ve gözlemci olarak görev yapan ilk A Milli Takım’ın sporcularına ödülleri, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu tarafından takdim edilecek.

'Yılın Hentbol Ödülleri' bu yıl ilk kez hentbol severlerin oylarıyla belirlendi. 4 binin üzerinde kişinin oy kullandığı 'Yılın Hentbol Ödülleri' gecesinin sunuculuğunu ise yine eski bir hentbolcu olan Hüseyin Erkenci yapacak.

Kaynak: İHA