Baroni Corinthians'da

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Cristian Baroni ülkesine dönüyor.

Fenerbahçe'de uzun süre forma giyen ve sezon başında takımdan ayrılan Cristian Baroni, ülkesi Brezilya'nın yolunu tutuyor.

Eski kulübü Corinthians ile Anlaşan Baroni'nin Ocak ayında sözleşme imzalaması bekleniyor. Kulüp Başkanı Mario Gobbi Filho yaptığı açıklamada Baroni ile Ocak ayında sözleşme imzalayacaklarını belirterek 'Cristian ile aramızda bir anlaşma vardı. Eğer Türkiye'den ayrılırsa Corinthians'a gelecekti, böyle de olacak' dedi. Baroni Fenerbahçe'de forma bulamadığı zamanlarda eski kulübü ile oldukça sık anılmıştı.

Geçtiğimiz sezon başında Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına geçmesinin ardından Yobo ile birlikte forma şansı bulmakta zorlanan Baroni, bu sezonun başında ise sözleşmesini feshederek takıma veda etmişti.

FENERBAHÇE'DE TEK BREZİLYALI
Geçtiğimiz sezonlarda birçok Brezilyalı futbolcuyu bünyesinde barındıran Fenerbahçe bu sezon yola tek sambacı futbolcu ile devam ediyor. Cristian'ın da takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe'de tek Brezilyalı Diego kaldı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Diego ise İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlandı.

Cristian Aykut Kocaman zamanında takımın bürekli oyuncularından olmuş ve Fenerbahçe'ye oldukça katkı sağlamıştı. Baroni'ye Türkiye içerisinden de birçok  teklif gelmiş, ancak Baroni bi tekliflere sıcak bakmamaştı.