Erzincan Refahiyespor-çanakkale Dardanel Açıklaması

Erzincan Refahiyespor kendi sahasında oynadığı Canakkale Dardanel karşılaşmasında 0-0 berabere kaldı.


Rakibinin 16.dakikada 10 kişi kalmasına rağmen girdiği net pozisyonları gole çeviremeyen Erzincan Refahiyespor birde penaltı kaçırdığı karşılaşmada 1 puana razı oldu. Erzincan Refahiyespor takımı topladığı 6 puanla ligde 17.sırada bulunuyor. Erzincan Refahiyespor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Dardanelspor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşma da Dardanelsporlu Uğur 15'inci dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Kırmızı kart gören Uğur oyun dışı kalırken, penaltı atışını kullanan Erzincan Refahiyespor’lu Deniz topu dışarı attı.Karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında üstün oynayan Erzincan ekibi iki kez de topu direkten döndü. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Erzincan Refahiyespor takımı ligin 10. haftasın da Erzincan 13 Şubat Şehir stadında karşılaştığı Canakkale Dardanel ile berabere kalırken, karşılaşmayı Trabzon Bölgesinden Yasin Kol, Kerem Yükünc, Murat Şener üçlüsü yönetirken, karşılaşmada yine 4.hakem olarak Trabzon Bölgesinden Bora Konuksever görev aldı.

Ligde oynadığı 10 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik alırken, 6 kez de mağlup oldu. Erzincan Refahiyespor rakip filelere 5 gol bırakırken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Topladığı 6 puanla ligde 17.sıraya düştü. Erzincan Refahiyespor önümüzdeki hafta deplasmanında Eyüpspor ile karşılaşacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA