Abdürrahim Albayrak'tan 'Hamza Hamzaoğlu' Açıklaması

Galatasaray, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalayacak. Açıklamayı Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak yaptı. Gaziantepspor maçı için kente giden Galatasaray kafilesinde yer alan Albayrak, Cesare Prandelli'ye ise hizmetleri için teşekkür etti.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11. haftasında Gaziantepspor'la karşılaşacak Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, havaalanında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'ye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Abdürrahim Albayrak, 'Gönül isterdiki böyle olmasın. Çok iyi bir insan. Mükemmel bir insan, ama olmadı. Çok destek verdik biliyorsunuz. Şanssızlık diyelim. Gönlün hiç istemediği bir noktaya geldik. Kendisiyle bugün görüştük. Önümüzdeki hafta kendisiyle bir yemek yiyeceğiz. Galatasaray'a yakışır bir şekilde kendisini uğurlayacağız. Bugüne kadar Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyoruz. Bu bir karşılıklı anlaşarak sonuçlanan mukaveleydi' ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK'TAN HAMZAOĞLU AÇIKLAMASI

Prensipte anlaştıkları A Milli Takım Antrenörü Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamza Hamzaoğlu'yla ilgili bir soru üzerine İkinci Başkan, 'Biraz bekleyelim. Fazla bir pürüz yok. İnşallah Gaziantep'te de kendisiyle mukavele imzalama şansı bulacağız. Kendisi Galatasaray'a gelmek için büyük fedakarlıklar yaptı. Galatasaray'ın yetiştirdiği Galatasaray'ın evlatlarından bir tanesi. Hem Hamza hem de Galatasaray Kulübü için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.