Yıldırım fırça!

F.Bahçe başkanı önceki geceki maçtan sonra Caner'i fırçalamak için Topçular İskelesi'nde özel aracının içinde tam 45 dakika bekledi.

Yıldırım, sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüs feribota binince Caner'i yanına çağırdı ve "Hocana karşı bir daha böyle bir saygısızlık yaparsan affetmem" diye bağırdı
Fenerbahçe'nin önceki gün Bursa ile oynadığı maçta oyundan alınınca teknik direktör İsmail Kartal'a sert tepki gösteren Caner Erkin bu hareketi nedeniyle fena fırça yedi. Bursa'ya takım otobüsüyle giden başkan Aziz Yıldırım 1-1 biten maçın hemen ardından İstanbul'a dönmek için özel aracıyla yola çıktı. Ancak Yıldırım, Caner'e o kadar çok sinirlenmişti ki karar değiştirdi ve Topçular feribot iskelesinde 45 dakika boyunca Fenerbahçe otobüsünü bekledi.

"BU SANA SON UYARIM BARDAĞI TAŞIRMA"
Yıldırım, daha sonra otobüsün ardından aracıyla feribota bindi. Hemen Caner'i yanına çağıran başkan sinirli bir şekilde "Yaptığın hareket çok yanlıştı. Milyonlarca kişinin izlediği maçta hocana saygısızlık yapıyorsun. Bardağı taşırma. Yeter artık! Bu sana son uyarım. Eğer bir daha böyle bir şey yaparsan affetmem, ona göre" diye gürledi. Bu sözleri başını eğip dinleyen Caner Erkin tek kelime bile etmedi ve fırça bittikten sonra arkadaşlarının yanına döndü.