Erciyesspor Sergen Yalçın'ı istiyor

Sergen Yalçın Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yolunda.

10. Hafta maçları tamamlandıktan sonra teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un Sergen Yalçın ile görüştüğü öğrenildi.

Süper Lig'de 10 haftada sadece 10 puan toplayarak 15. sıraya yerleşen Kayseri Erciyesspor teknik direktörlük değişikliğine gitti. Bülent Korkmaz ile birlikte tüm teknik kadronun da görevine son veren Kayseri temsilcisi Sergen Yalçın ile görüşüyor. Süper Lig'de daha önce Gaziantepspor'u çalıştıran ardından da yorumculuk yapmaya başlayan Sergen Yalçın'ın da teklife sıcak baktığı öğrenildi.

5 Kasım 1972 doğumlu olan genç teknik adam futbolculuğu döneminde 4 büyükler olarak tabir edilen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giydi. 37'si A milli olmak üzere toplam 53. kez milli formayı giyen Sergen Yalçın, futbolu bıraktıktan sonra yorumculuğa soyundu. 2013-2014 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen Yalçın 15 maçta takın başında kalarak 8 beraberlik 3 beraberlik 4 de mağlubiyet aldı. Gaziantepspor'u düşme hattının üzerine çıkararak ligde kalmasını sağlayan Sergen Yalçın, yönetimle anlaşamadığı için tekrar yorumculuğa döndü.

TRT'de Göktuğ Sevinçli'nin sunduğu 'Futbol Arenası' adlı programda Erman Toroğlu ile birlikte yorumculuk yapan Sergen Yalçın'ın Gaziantepspor'daki teknik direktörlük performansı futbol otoriteleri tarafından beğenilmişti.