İsmail Kartal Caner'e bağlı değil

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Caner Erkin'in İsmail Kartal için vazgeçilmez bir oyuncu olmadığını söyledi.

Bursaspor-Fenerbahçe maçının 35. dakikasında oyundan alınan Caner Erkin, hocası İsmail kartal'a bir hayli sinirlenmiş, el kol hareketleri yapmış, direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu. Caner Erkin'in bu davranışını değerlendiren NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Caner Erkin'in Ersun Yanal için vazgeçilmez bur futbolcu olduğunu ancak aynı durumun İsmail Kartal için geçerli olmadığını belirtti.

Ersun Yanal'ın kafasında Hasan Ali Kaldırım'ın olmadığını dile getiren Demirkol, İsmail Kartal için aynı şeyin geçerli olmadığını söyleyerek 'Ersun Yanal'ın kafasında sadece Caner vardı. İsmail Kartal ise sadece Caner Erkin'e bağlı değil, Kafasında Hasan Ali Kaldırım da var' dedi.

Caner Erkin'in yanlış yaptığını ancak maçın ardından özür dilemesinin de oldukça olumlu bur davranış olduğunu belirten Demirkol, şunları söyledi; 'Caner Erkin, Ersun Yanal Fenerbahçe'sinin bir numaralı gol kaynağı ve en vazgeçilmez oyuncusu, Geçen sene 30 maç ilk 11 oynamış ve 2 bin 633 dakika almış. Yani sakat ve cezalı olmadığı her maçta direkt oyuncu. Ancak bu yıl öyle değil ve resmin içine Hasan Ali de girdi. Hasan Ali bu yıl 6 maçta görev almış ve 2'si ilk 11 olmak üzere 307 dakika almış. Hasan Ali neredeyse bu yıl Caner Erkin'in yarısı kadar oynamış. Aldığı süre geçen sezon aldığı tüm sürenin bir buçuk katı fazlası. Hasan Ali, İsmail Kartal'ın kafasında var. Yani İsmail Kartal, Ersun Yanal kadar kendisini Caner'e bağımlı görmüyor.'