Diyarbakır Süper Amatör Ligi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Kayapınar Belediyespor'dan Alipınar Hebunspor maçının hakemine tepki geldi.

Kayapınar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İsa Arslan, 2-1 mağlup oldukları maçta hakem Nihat Mızrak'ın kötü bir yönetim gösterdiğini söyledi.

Arslan, kötü yönetim nedeniyle takımlarının ligdeki ilk yenilgisini aldığını ve şampiyonluk yolunda büyük bir kayıp yaşadıklarını belirtti.

Arslan, şunları söyledi:
"Maçın hakemi Nihat mızrak bu kentin yetiştirdiği ve gurur duyduğumuz hakemlerimizden biridir. Süper lig maçlarını yönettiği zaman, onunla gurur duyarız. Nihat Mızrak, bizim maçta tamamen yanlı davranmıştır. Rakip takım sporcusuna ikinci sarıdan kırmızı kart vermeyerek, tamamen cesaretsiz ve yanlı davranmıştır. Bütün sporseverlerin izlediği maçta, kırmızı kart ve penaltımız da verilmemiş ve hakkımız yenilmiştir. Maçın hakemi, kornere giden topa avut kararı vererek, hakemlik kariyerine yakışmayan bir davranışta bulunmuştur. Bundan sonraki bütün maçlarımız da emeğimize saygı göstermeyen bütün hakemlerin karşısında olacağız. Bu kulüp hiçbir zaman sahipsiz değildir."
Arslan, objektif ve sporcularla iyi ilişkisi olan hakemlerin maçlarına atanması istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA