Burhaniye’de Spor Salonuna Tenis Kortu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Spor Salonu kompleksindeki açık basket sahası büyütülerek nizami tenis tortuna çevrildi.


Tenis kortunun Kaymakam Osman Yenidoğan’ın talimatıyla İl Müdürlüğünce gerçekleştirildiği belirtildi. Saha çizimleri ve boyası yapılan sahanın son rötuşları vuruluyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ali Keleş, “Atatürk Spor Salonu'nda kaymakamlığımız tarafından satın alınarak temin edilen malzemelerle hazırlanan özel odada 2 antrenör vasıtasıyla 2 ayrı grup olarak özel sporculara, 4 antrenörle 8 basketbol grubuna, 3 antrenörle 3 ayrı voleybol grubuna, 2 antrenörle 2 hentbol grubuna, 3 antrenörle 3 tekvando grubuna, 1 antrenörle king boks gruplarına kurs ve hizmet verilmektedir. Her gün masa tenisi kurslarımız var. Ayrıca haftada 3 gün bayanlar için aerobik kursları yapıyoruz. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce açılacak olan folklor kursları da en kısa zamanda başlayacak” dedi.

Müdür Ali Keleş, 26 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de Yıldız Erkek Basketbol, 27 kasım Perşembe günü de yine Saat 18.00’de Yıldız Kız Basketbol takımlarının maçlarına ev sahipliği yapacaklarını, spor salonu büfesinin de faaliyete geçtiğini belirterek, “Halkımızı çayını içerek keyifle maç seyretmeye, çocuklarımızı desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA