Bülent Korkmaz'ın görevine son verildi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Bülent Korkmaz'ın görevine son verdi.

Sezon başında yönetim tarafından Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un başına getirilen Bülent Korkmaz, görevden alındı. Süper Lig'de 10 hafta geride kalmasına karşın sadece Beşiktaş'a karşı tek bir galibiyet alabilen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, topladığı 9 puanla düşme hattının hemen üstü olan 15. sırada bulunuyor.

Bülent Korkmaz yönetiminde iç sahada 5 maça çıkan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, sadece Beşiktaş'a karşı kazanırken 2 beraberlik 2 de mağlubiyet aldı. İlk 10 haftada 5 kez de deplasmana giden Kayseri'nin süper lig temsilcisi, 4 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor 10. haftada deplasmanda Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Eskişehirspor'a da yenilince yönetim düğmeye bastı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren konuya dair bir açıklama yaparak Bülent Korkmaz ve teknik ekiple yolların ayrıldığını söyleyerek 'Yönetim kurulumuz toplanarak, takımımızın gidişiyle ilgili durumu gözden geçirip, teknik direktör Bülent Korkmaz ve ekibinin görevine son verme kararı aldı. Kulübümüzün geleceği adına hayırlı olsun. Korkmaz ve ekibine de bu güne dek verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederiz' dedi.

Bülent Korkmaz'ın futbolculuk dönemi oldukça parlak geçerken, tecrübeli isim teknik direktörlüğünde aynı başarıyı yakalayamadı. 2014-2015 sezonunun başına kadar içlerinde Galatasaray'ın da bululduğu 7 farklı takım çalıştıran Korkmaz, toplam 128 maçta 50 galibiyet, 34 beraberlik, 44 de yenilgi aldı.