Türk Futbolu Amatör Liginde Taciz Skandalı

Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumcu olarak katıldığı Beyaz Futbol ProgramıTürk Futbolunda taciz skandalıyla ilğili gündeme damgasını vurdu.

İşte mağdur B.K.'nın Üsküdar Çocuk Büro Amirliği'ne verdiği ifadenin bir bölümü...

Yukarıdaki bilgiler doğrudur ve bana aittir. Ben bugün saat 18.30 sıralarında spor yapmak için gitmekte olduğum S.A. Mahallesi'nde bulunan Ü.T.B.S.K'ye gittim. Bugün normalde kulüp yoktu. Ancak ben lisans için gerekli belgeleri vermeye gittim. Kulüpte sadece T.T.isimli, 0 532 3.. 54 .. No'lu telefonu kullanan hoca vardı. Belgelerim eksik olduğu için evrakları veremedim. Ben de eve gitmek istedim. T.T. hoca bana, “Ben seni gideceğin yere kadar bırakırım” dedi. Ben de kabul ettim. T.T. hocanın siyah renkli, markasını ve plakasını bilmediğim arabasına bindim. Ancak T.T. hoca arabayı çalıştırmadı. Benimle muhabbet etmeye başladı. Bana, “Sende hiç icraat yok, seninki kal..... mu a.... koya..., seni ka..... götürmek lazım, gel seni ka.... götüreyim” dedi. Ben de, “Hayır, olmaz” dedim. T.T. hoca da bana, “Neden olmasın, ben sana ne yapacağını öğretirim, bak şimdi okulda bankta dik oturacaksın, s..... kabartıp yan tarafa yatıracaksın ki kızlar görsün ve etkilensin, zaten kızlar görünce etkilenir, sen de onları s.......” dedi ve “Sen burada bekle, ben bakkaldan bir şey alıp geleceğim” dedi. Arabadan inerken benim cinsel organımı sağ eliyle ellemeye çalıştı. Ben de hemen engel olmaya çalıştım. Zaten bu hareketi yaptıktan sonra arabadan indi ve bakkala gideceğini söyledi. T.T. hoca arabadan inerken bana, “Sen s..... ben gelene k...., bakacağım” dedi ve arabadan indi. İndikten sonra ben hemen arabasından inerek uzaklaştım ve babamı aradım. Babam da yanıma geldi ve hemen büromuza geldik. Bu olayın olduğu yerde kamera bulunmamaktadır. Ben T. T. isimli şahıstan'davacı' ve'şikayetçiyim.' Uzlaşmak istemiyorum. T.T. beni darp etmedi. Ben bu konuyla ilgili herhangi bir darp, cebir ve fiili livata raporu aldırmak istemiyorum.

Mağdurun babası Ş.K.'nın ifadesi ise şöyle:

Yukarıdaki bilgiler doğrudur ve bana aittir. B.K. benim öz oğlum olur. Oğlum bugün saat 19:20 sıralarında beni aradı ve şu an gitmiş olduğu Ü.T.B.S.K'daki spor hocası olan T.T.isimli, soyadını bilmediğim 0 532 3.. 54 .. numaralı cep telefonunu kullanan şahsın oğluma cinsel organını ellemek şartıyla taciz ettiğini söyledi. Ben de hemen işi bırakıp oğlumun yanına geldim. Oğlum ağlıyordu. Ben de hemen oğlumu alıp büronuza geldim. Nasıl ve ne şekilde tacizde bulunduğunu bilmiyorum. Tek bildiğim, cinsel organını eliyle ellediğidir. Ben bu şahıstan'davacı' ve'şikayetçiyim.' Uzlaşmak istemiyorum. Oğluma herhangi bir cinsel muayene raporu aldırmak istemiyorum.