Liderlik için sahada

Bu akşam 20.00'da Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kazanırsa liderliğe tekrar oturacak.

Deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kazanması halinde liderlik koltuğuna tekrar oturacak. İki takım 91. kez sahada kozlarını paylaşırken maçı Fırat Aydınus yönetecek. Maç öncesinde Fenerbahçe 19 puanla ikinci sırada yer alırken Bursaspor ise 14 puanla 9. sırada yer alıyor. Fenerbahçe bu sezon kendi sahasında oynadığı tüm maçları kazanırken deplasmanda ise sadece Beşiktaş'a üstünlük sağlayabildi. Deplasmanda iki kez kaybeden sarı lacivertliler bir kez de berabere kaldı.

Şenol Güneş önderliğindeki Bursaspor ise kendi sahasında 1 kez kazanırken 1 beraberlik 2 de yenilgi aldı. Deplasmanda 3 galibiyet 1 yenilgi bir de beraberliği bulunan Bursaspor, kazanması halinde 4 sıra birden yükselme şansına sahip.

Fenerbahçe deplasmanda ciddi bir varlık gösteremezken Bursspor'un da iç saha performansı iç açıcı değil. 

ORTAM GERGİN
İki takımın arası Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e yönelik sözleri nedeniyle gerilmişti. Kazakistan maçı öncesi kendisine küfür edildiği gerekçesi ile stadı terk eden Volkan Demirel'i eleştiren Şenol Güneş'e Fenerbahçe'den tepki gelmiş, Bursaspor da konu ile ilgili açıklama yapmıştı. Geçen hafta yaşanan krizin ardından Bursasporlu yöneticiler Fenerbahçe taraftarını karşılamadı. Bursaspor taraftarının ise yaşanan olaylar karşısında meç esnasında nasıl bir tepki göstereceği merak konusu.