Ahmet Çakar: Ünal Aysal nefret ile anılacak

Ahmet Çakar Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal hakkında "Galatasaray taraftarı Ünal Aysal'ı nefret ile anacak" dedi.

Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumcu olarak katıldığı Beyaz Futbol Programında Ahmet Çakar, Ünal Aysal hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar'ın Beyaz Futbol Programında yaptığı o açıklama:

Ünal Aysal nefret ile anılacak
Yüzyıllık Galatasaray Türkiye var oldukça bi yüzyıl sonra yani 2114'de bizden sonraki yorumcular yaparken Ünal Aysal'ı tüm Galatasaray camiası acıyla, gözyaşıyla, mutsuzlukla, beklide nefretle anacak.

Galatasaray'ın bundan sonra kurtuluşu ancak zamanında Arap sermayesinin Paris Sen Jermen'i aldığı gibi, koskoca Manchester City'nin yine arap sermayedarlar tarafından yağmalandığı gibi bir son bekliyor.

Çakar, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal hakkında ' Ünal Aysal benim babamın oğlu değil, Aysal benim düşmanım da değil ama Ünal Aysal'ın Galatasaray'a verdiği zararı Türkiye'de hiçbir kulüp başkanı kendi kulübüne vermemiştir.

Abdulrahim Albayrak'ın da yatacak yeri yok
En son bombası çıkıyor, Abdulrahim Albayrak'ın da fazla yatacak yeri yok! Altı ay öne uçağa almadılar, uçaktan kovdular, gittin Ünal Aysal'ı göreve davet etmek için kapısında yattın ' dedi.